marts 27, 2019 1:12 pm

Ambitiøs og dygtig sekretær / bogholder.

FysioDanmark Grenaa Fysioterapi søger en ambitiøs og dygtig sekretær/bogholder med administrativt flair, smil i stemmen og et iskoldt overblik. 30-37 timer.

Vi tilbyder

Vi er en klinik i konstant udvikling. Vi tilbyder målrettet og effektiv fysioterapeutisk behandling, med implementering af nyeste viden og behandlingsmetoder. Vi har et helt fantastisk team, hvis vi selv skal sige det og du kommer til at samarbejde med flere sekretærer/bogholdere og klinikken som helhed. Der er gode muligheder for faglig og personlig udvikling, og sparring.

Arbejdstiden ligger hverdage mellem 07:45 – 16:00 ingen weekend eller aften arbejde med mindre andet ønskes og aftales.

Udover at vi oplever stor vækst og travlhed, har en af vores dygtige sekretærer valgt at gå på velfortjent pension. Derfor søger vi en sekretær, som kan hjælpe os med at holde overblik og sikre vores kunder en konsekvent god service.

Sekretariatets primære opgaver: Løn, bogholderi, sygesikringsafregning, debitorstyring, telefonpasning, ekspedition. Holde styr på kalender for 13 fysioterapeuter, bookning af tider, tæt samarbejde med klinikejerne – ingen opgave er for stor eller for lille.

Personlige kompetencer:
Grundig, udadvendt og løsningsorienteret med smil og godt humør. Du er en god rummelig kollega, som er glad, positiv og hjælpsom. Du er selvstændig og ansvarsbevidst, du trives i en virksomhed, hvor det forventes, at du tager et stort ansvar for egne opgaver.

Kvalifikationer:
Vi vægter en der er uddannet indenfor kontor, klinik, lægesekretær eller lignende. En der evner at jonglere mellem forskellige funktioner, er fleksibel og stabil. Du har flair for IT og har nemt ved at lære nye programmer.

Den rette kandidat til stillingen motiveres af, en uhøjtidelig, ansvarsfuld og indholdsrig hverdag, hvor du i høj grad selv har mulighed for at tilrettelægge din dag.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte klinikejer Thorbjørn Storm  40878221, Klinikejer Liv Nielsen 42771065 eller sekretær/bogholder Lone Andersen.

Hvis det er dig vi søger og du har ovenstående kvalifikationer så sendes ansøgningen samt CV med billede til t.storm@grenaafysioterapi.dk

Ansøgningsfrist: 15 april
Vi gennemgår løbende indkomne ansøgninger og holder løbende samtaler.

Tiltrædelse: 1 Juni eller før

Løn: Efter aftale.