december 7, 2022 9:32 am

Ambitiøs og dygtig kliniksekretær/bogholder 

FysioDanmark Grenaa Fysioterapi søger en ambitiøs og dygtig sekretær med administrativt flair, smil i stemmen og et iskoldt overblik. 25-35 timer

Vi er en klinik i konstant udvikling. Vi tilbyder målrettet og effektiv fysioterapeutisk behandling, med implementering af nyeste viden og behandlingsmetoder. Vi har et helt fantastisk team, hvis vi selv skal sige det.

Udover at vi oplever vækst og travlhed, har vores fantastisk dygtige sekretær gennem 7 år valgt at finde andre udfordringer. Derfor søger vi en sekretær, som kan hjælpe os med at holde overblik og sikre vores kunder en konsekvent og god service. 

Dine primære opgaver:

Løn, bogholderi, sygesikringsafregning, debitorstyring, telefonpasning, ekspedition, forsikringskunder, kalenderstyring for klinikkens 14 fysioterapeuter og andre behandlere. Vi arbejder i Visma economics, dataløn og vores eget kliniksystem hedder Complimenta

Personlige kompetencer:
Du er løsningsorienteret, nysgerrig, og har smil og godt humør. Du er en god kollega som er glad, positiv og hjælpsom. Du er selvstændig og ansvarsbevidst, du trives i en virksomhed, hvor det forventes, at du tager et stort ansvar for egne opgaver.

Kvalifikationer:
Vi vægter en der er uddannet indenfor området. Kontor, klinik, lægesekretær eller lign. En der evner at jonglere mellem de forskellige funktioner, er fleksibel og stabil. Du har flair for IT og har nemt ved at lære nye programmer.

Den rette kandidat til stillingen motiveres af, en uhøjtidelig, ansvarsfuld og indholdsrig hverdag, hvor du i høj grad har mulighed for at tilrettelægge din egen hverdag.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte klinikejer Thorbjørn Storm, Klinikejer Liv Nielsen eller sekretær Lissi Thomsen.

Ansøgning samt CV med billede sendes til job@grenaafysioterapi.dk

Ansøgningsfrist senest 3 januar, MEN vi gennemgår løbende indkomne ansøgninger og ansætter hurtigst muligt, når vi har fundet den rette kandidat så du skal ikke vente med at ringe eller søge.
Tiltrædelse: 1 marts eller hurtigst muligt
Løn: Efter kvalifikationer.