april 8, 2020 2:29 pm

På foranledning af Sundhedsstyrelsen åbner FysioDanmark Grenaa for behandling og fysioterapeutisk hjælp for at styrke, opretholde eller hindre forværring af et konkret individs sundhed, funktionsniveau, livskvalitet eller arbejdsevne.

Det betyder, at vi nu kan tilbyde undersøgelse, diagnosticering, sygdomsbehandling, genoptræning samt forebyggelse og sundhedsfremme til dem, der vurderes at have kritisk behov for hjælp under COVID-19.

Man visiteres til behandling via en video- eller telefonsamtale med en fysioterapeut. Hvis behandlingen kan klares via videokonsultation, foretrækkes dette, men nødvendige og kritiske behandlinger foretages nu på klinikkerne.

FysioDanmark Grenaa deler den bekymring, der gælder de patienter, der er kommet i klemme i sundhedsvæsenet på grund af manglende behandling under COVID-19. FysioDanmark Grenaa ser det herunder som et samfundsansvar at tilbyde hjælp og behandling.

Planen bygges på en sundhedsfaglig vurdering af balance mellem risiko for smitte og behov for behandling. Vi følger Sundhedsstyrelsens forholds-og hygiejneregler og opdaterer løbende vores tilgang i henhold til styrelsens retningslinjer.