august 23, 2017 1:24 pm

Fysiodanmark – Grenaa Fysioterapi har ydernumre og overenskomst med sygesikringen. Vi er dermed en del af det Danske offentlige sundhedsvæsen. Der kan således gives tilskud til din behandling/genoptræning, hvis du har en henvisning fra lægen.

Patient tilgangen er dog langt større end regionen har tildelt os af ydernumre. Vi behandler derfor mange patienter uden, at vi og patienten får tilskud fra sygesikringen. Dette gør vi for at holde ventelisten nede.

Tilskud / ikke tilskud

Fra 1. september 2017 og frem, kan der ikke gives tilskud hos følgende fysioterapeuter, heller ikke med en henvisning, med mindre du har en diagnose der berettiger dig til en vederlagsfri henvisning. Med henvisning gives der stadig tilskud til holdtræning og individuel træning.

Thorbjørn Storm
Lise Bang
Sarah Zacher
Mathias Dahl
Louise Kiær
Anja Hansen Tilskud kan igen gives fra 1.1.2018

Har du en henvisning og VIL du have tilskud fra sygesikringen kan du få en tid hos klinikkens øvrige fysioterapeuter, her kan dog forekomme ventetid.

Lene Krickau
Martin Dahl
Palle Christensen
Solvejg Graff
Liv Nielsen

Forskellen i pris for en normal behandling er:

Første behandling Med tilskud 266,84 Uden tilskud 279, 52

Følgende behandlinger Med tilskud 169,67 Uden tilskud 279, 52

Tillægsydelser har samme pris 97,17 kr. med/uden tilskud se ydelserne på vores hjemmeside.

Er dit behandlingsforløb dækket af en forsikring, kan der forekomme egenbetaling, alt efter hvilken aftale du har med dit forsikringsselskab.