februar 6, 2019 2:41 pm

Camilla’s Yogastik Yin & Yang – Formiddag & Aften Yoga

Begyndere, letøvede (gravide kan også være med)

Vi byder formiddagen og aftenen velkommen med flowserier som aktiverer, smidiggør og styrker alle muskler i kroppen. Serierne vil tunes ind efter kropsdele, årstid og tidspunkt på dagen.

Vi kombinerer den aktive yoga med blide yin stræk og restorative stillinger som løsner spændinger, mindske tankemylder, forebygger skader og reducerer stress-hormoner.

Alle flowserier og strækstillinger kædes sammen med åndedrættet som er vejen ind og “nøglen” til at løsne op, når muskler og nervesystem skal beroliges. Med andre ord: “kontakten til din tilstand”

Åndedrætsøvelser kan desuden hjælpe dig med at: sænke din puls, dit blodtryk, øge din energi, forbedre dit immunsystem, styrke kernemusklerne og give dig en følelse af ro og velvære samt give dig en bedre nattesøvn.

Hver lektion afsluttes med en guidet kropsscanning, mindfullness eller Yoga Nidra (dyb afslapning og meditation) og vil foregå i et roligt tempo med udgangspunkt i og hensyntagen til din krop, som den er lige nu. Vi er alle forskellige, helt ind til knoglerne.

Har ovenstående skabt interesse, vil jeg gerne byde dig, dine kollegaer, venner og veninder på en gratis prøvetime på en af de nedenstående datoer.

Sæson 1: uge 6 til uge 15 2019

Onsdage kl. 18:15 – 19:15 (Yin & Yang aften) Torsdage kl. 9:00 – 10:00 (Yin & Yang formiddag) Fredage kl. 10:00 – 11:00 (Yin & Yang formiddag)

Pris: Klippekort 10 x klip 750 kr. (Klip kan overføres til næste sæson, skulle du blive forhindret i at komme)

Sæson 2: uge 17 til uge 27 2019

Tilmelding på info@grenaafysioterapi.dk – cgorecki83@icloud.com

Mere Info på: tlf. 28182286 el. Tlf. 86320130 (FysioDanmark)

NAMASTE CAMILLA