Træningsklinik / Fitness hos Grenaa Fysioterapi

Vi tilbyder træning for alle!

Klinikkens fysioterapeuter vil indledningsvis instruere i brugen af træningsudstyret, så det optimale kommer ud af træningen. Vi vil ud fra vores fysioterapeutiske undersøgelse og dine ønsker tilrettelægge et træningsprogram til dig

Der er altid fysioterapeuter på klinikken som er behjælpelige, hvis du har spørgsmål eller problemer under træningen. Hvis du er interesseret i en opfølgning eller fornyelse af dit træningsprogram, skal du aftale en konsultation med en fysioterapeut.
Har du tidligere fået instruktion kan du evt. starte direkte med selvtræning

Fitness medlemsskab

Vi tilbyder træning for alle til 225 kr. pr. md.

Vi vil ud fra vores fysioterapeutiske undersøgelse, dine ønsker og forventninger tilrettelægge et træningsprogram til dig.

Dette tager vi 275 kroner for og så kan du træne uden yderligere gebyr i selvsamme måned.

Ønsker du en opfølgning på din træning/udarbejdelse af nyt træningsprogram, skal du bestille en tid hos en af klinikkens fysioterapeuter.
Pris herfor er kr. 275,00.

Dit medlemskab kan opsiges eller sættes i bero med et varsel på løbende måned + måned.

Vi har opbevaringsskabe til dine værdigenstande. Træning sker på eget ansvar. Inden træningsstart skal du underskrive nogle medlemsbetingelser.

Hvorfor træne?

Vi kan hjælpe dig med bl.a. lidelser i bevægeapparatet, forhøjet blodtryk, vægttab, kredsløbslidelser, og med at komme tilbage til idræt, eller blot med ønsket om mere energi og velvære i hverdagen!

Træning gør dig i stand til bedre at klare de fysiske belastninger, du bliver udsat for, således at du får færre skader og mere overskud i hverdagen.

Træning kan reducere smerter og spændinger i kroppen, øge styrke og spændstighed, mindske fedtprocenten og forbedre konditionen.

Nyere forskning viser, at regelmæssig træning er en væsentlig faktor, når det gælder forebyggelse af livsstilssygdomme.

Du får energi og øget velvære af korrekt træning!