Velkomst information

Tak fordi du har valgt at benytte dig af vores klinik.
(Denne skrivelse bliver sendt ud til alle nye kunder som et link og kan ikke besvares, skriv i stedet til info@grenaafysioterapi.dk)

Velkommen hos FysioDanmark Grenaa Fysioterapi

I vores konsultation lægger vi stor vægt på udredning af diagnose, specifik behandling, grundig information og forebyggende tiltag. 

Ud fra vores fysioterapeutiske undersøgelse, dine ønsker og forventninger tilrettelægger vi sammen en behandlingsplan.

Herunder finder du nogle praktiske oplysninger, som er vigtige for dig at kende inden opstart.

Spørgeskema:
Som ny kunde i FysioDanmark Grenaa Fysioterapi vil du få tilsendt et oplysningsskema pr. mail. Dette skema beder vi dig udfylde inden første konsultation. Fysioterapeuten tager udgangspunkt i oplysningsskemaet og kan på denne måde være bedst muligt forberedt på din problematik.

Betaling:
Afregning varetages i receptionen efter hver behandling, ved vores selv betalingsautomat eller i receptionen. Hvis du har en forsikring, der skal dække dit forløb, skal vi være orienteret om dette inden opstart af behandling. Du bedes derfor medbringe eller sende et evt. godkendelsesbrev fra forsikringen, til os på info@grenaafysioterapi.dk. Vi hjælper dig med at sende regningen til forsikringen, men i sidste ende er det dig, som har ansvaret for hvad din forsikring dækker.

Ny tid:
Efter din første konsultation booke du i samarbejde med fysioterapeuten en eller flere nye tider og der lægges en behandlingsplan.

Afbudsregler:
Husk afbud i god tid!
Det er meget vigtigt at du overholder vores afbudsregler, da det gør det muligt for os at tilbyde din tid til en anden kunde.

Til behandling og alle hold.
Afbud skal gives dagen før inden kl 18.

For sent afbud eller udeblivelse til behandling gebyr kr. 175. pr. 30 min. konsultations tid
For sent afbud til hold gebyr kr. 75
Bemærk at dette er 100% egenbetaling.

Hygiejne:
Vi vægter god hygiejne meget højt og som led i overholdelse af dette, skal der være lagen på briksen under behandling. Du er velkommen til selv at medbringe et lagen ellers kan et engangslagen tilkøbes i receptionen eller hos fysioterapeuten for kr. 20,00.

Parkering:
Vores adresse er FysioDanmark Grenaa, Sygehusvej 15. 1. sal. Der er gratis parkering ved Sundhedshuset. Husk at stille din p-skive!

Kontakt:
Har du yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at ringe til os på 86320130 eller sende en mail på info@grenaafysioterapi.dk. Receptionen er åben mandag-torsdag fra kl 8:00-16:00 og fredag fra kl. 8:00 – 14:00.

Boble:
Fri træning 225 kr pr. md. Saml dine naboer, kollegaer og/eller venner. Er I minimum 8 interesserede kan vi lave vi et fitnesshold til jer ud fra jeres ønsker. Spørg efter pris i receptioenen. F.eks: Outdoor puls, pilates, løb, generel styrke, trx mm.

På www.grenaafysioterapi.dk kan du finde vores velkomstfolder, priser og mere information

Vi vil gøre vores ypperste for at give dig den bedste behandling/træning og vi håber, at du vil få en god oplevelse hos os.

De bedste hilsner fra hele personalet FysioDanmark Grenaa Fysioterapi