Velkommen til FysioDanmark Grenaa Fysioterapi

I denne skrivelse finder du nogle praktiske oplysninger, som er vigtige for dig at kende inden opstart.

Spørgeskema:
Som ny kunde i FysioDanmark Grenaa Fysioterapi vil du få tilsendt et spørgeskema pr. mail, dette skema beder vi dig udfylde inden 1. konsultation.
Fysioterapeuten tager udgangspunkt i din besvarelse af spørgeskemaet ved 1.konsultation og kan på denne måde være bedst muligt forberedt på din problematik, samt eventuelle mål og ønsker for behandlingen.

Betaling:
Afregning varetages i receptionen efter hver behandling eller ved fremsendelse af din regning pr. mail den 1. i måneden.

Hvis du har en forsikring, der skal dække dit forløb, skal vi være orienteret om dette inden opstart af behandling. Du bedes derfor medbringe et godkendelsesbrev fra forsikringen, som afleveres i receptionen eller fremsendes til os pr. mail, på info@grenaafysioterapi.dk. Du har selv ansvaret for ikke at bruge flere behandlinger eller andre ydelser end din forsikring har bevilliget.

Ny tid:
Efter din første konsultation bookes i samarbejde med fysioterapeuten en eller flere nye tider til dig og der lægges en behandlingsplan.

Afbud:
Hvis du skulle blive forhindret i at møde til din aftale er det vigtigt, at du melder afbud til receptionen, senest kl. 9:00 på dagen. Ved afbud efter kl. 9.00 eller udeblivelse fra en aftale, opkræves et gebyr på normal behandlings takst.

Hygiejne:
Vi vægter god hygiejne meget højt og som led i overholdelse af dette, skal der være lagen på briksen under behandling. Du er velkommen til selv at medbringe et lagen ellers kan et engangslagen tilkøbes i receptionen eller hos fysioterapeuten til 20 kr.

Parkering:
Vi bor i Grenaa Sundhedshus, på Sygehusvej 15. 1.sal. Der er gratis parkering ved sundhedshuset, dog skal du huske at stille din p-skive!

Kontakt:
Har du yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at ringe til os på 86320130 eller sende en mail på info@grenaafysioterapi.dk.

Receptionen er åben mandag-torsdag fra kl 8.00-16:00 og fredag fra kl. 8.00 – 14:00

Kunne du tænke dig at læse mere om os og mulighederne i FysioDanmark Grenaa Fysioterapi? Du kan finde mere på vores hjemme side www.grenaafysioterapi.dk hvor du også kan finde vores velkomstfolder

Vi vil gøre vores ypperste for at give dig den bedste behandling/træning og vi håber, at du vil få en god oplevelse hos os.

De bedste hilsner FysioDanmark Grenaa Fysioterapi

Hent velkomstfolder som PDF